fallback

Лудогорец иска Рангелов, днес представи двама нови

На старта на подготовката си за новия сезон шампионът Лудогорец представи две нови попълнения – това са юношеските национали Преслав Петров и Александър Василев.

17.06.2014 | 16:07

В плановете на старши треньора Стойчо Стоев влиза и привличането на опитен нападател като Димитър Рангелов. Националът в момента няма отбор, след като се раздели с швейцарския Люцерн. Стоев категорично отхвърли слуховете Владимир Гаджев да заиграе на "Лудогорец Арена".

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отказа да уточни конкретната цифра, която е заложена като бюджет за отбора. Той поясни, че клубът няма да се разделя със звездите си на всяка цена, тъй като целта пред разградчани е висока.

"Даваме си ясна сметка, че няма как да атакуваме групите на Шампионска лига, ако си разбием отбора, започвайки да разпродаваме играчи. Можем да си позволим да не разпродаваме тези момчета на всяка цена, бихме продали само при много добра оферта", каза Петричев.

Тези два дни футболистите на шампиона минаваха медицински изследвания, а в сряда заминават на първия си лагер в Смолян. Там те ще изиграят една контрола с тима на Евроколеж. На 28 юни разградчани потеглят към Великобритания, където ще имат по-сериозни съперници за проверките си като Стяуа, АЕЛ Лимасол и Динамо Букурещ. В момента ръководството преговаря с още два отбора от силните европейски първенства.

 

fallback
fallback