fallback

Тази неделя в Резултат

Спортното предаване на България он ер започва в неделя в 11 ч.

13.06.2014 | 16:28

Докато в Бразилия се провежда Световното първенство по футбол, у нас отборите започнаха подготовка за новия сезон в "А" група. Левски стартира с нов треньор - испанецът Пепе Мурсия, който ще има пълен картбланш на доверие през първата година. Пред камерата на "Резултат" нападателят на сините Валери Божинов разкрива защо е останал Левски и какви са очакванията му за новия сезон.

С нов треньор стартира подготовка и варненският Черно море. След 12 години на стадион "Тича" се завърна Александър Станков. Двама нови футболисти започнаха с моряците – идващият от Локомотив Пловдив вратар Кирил Акалски и френският халф Матиас Курер, който пристига от испанската трета дивизия.

Липсата на офанзивни футболисти притеснява наставника на Локомотив София Димитър Васев на старта на лятната подготовка. Сред новите лица в тима са Даниел Васев и Преслав Йорданов.

В Резултат ще ви запознаем с новата звезда на българската спортна гимнастика- Дейвид Хъдълстон. Той е само на 13 години, но вече извоюва мястото си в европейския елит.

И за финал златните спомени на една истинска баскетболна легенда на България, запечатани в книга. „Благодаря ти, баскетбол“  съдържа част от разказите на единствения баскетболист, участвал на три Олимпийски игри- Георги Панов-Гецата.

Спортното предаване "Резултат" в ефира на телевизия и радио "България он ер" започва в неделя точно в 11 часа.

fallback
fallback