Бразилският национален отбор по футбол продължава подготовката си в Тересополис

Към отбора се присъединиха трима футболисти на ПСЖ – Тиаго Силва, Давид Луис и Максуел.

29.05.2014 | 13:22
Бразилският национален отбор по футбол продължава подготовката си в Тересополис

Бразилският национален отбор по футбол продължава подготовката си в Тересополис. Към отбора се присъединиха трима футболисти на ПСЖ – Тиаго Силва, Давид Луис и Максуел. Te тренираха по специална програма, тъй като се възстановяват от мускулни травми.

Лекарят на Бразилия Жозе Рунко заяви, че тези, които се нуждаят от време за възстановяване, ще го получат. Треньорският щаб на бразилците вярва, че играчите, които все още не са в топ форма, ще бъдат в перфектно физическо състояние за третия мач от групите. Бразилия посреща световните финали за първи път от 1950-а година насам. Домакините ще се борят за безпрецедентната шеста световна титла. Миналата година селесао спечели купата на конфедерациите, която се явяваше подгряващ турнир преди световното. Тогава на финала играчите на Луиш Фелипе Сколари надиграха действащият световен и европейски шампион Испания.

Бразилия ще открие 20-ия Мондиал с двубой срещу Хърватия на 12 май в Сао Пауло. В групата на домакините са и отборите на Мексико и Камерун.