fallback

ЦСКА ще стартира нова кампания за излизане на борсата

Стойчо Младенов остава треньор на ЦСКА, категоричен е главният акционер на "червените" Александър Томов

20.05.2014 | 19:43

ЦСКА ще стартира втора кампания за продажба на акциите на клуба. Това обяви главният акционер на Армейците Александър Томов. Очаква се вторият опит за излизането на клуба на Българската Фондова борса да стартира след около 40 дни. Александър Томов обеща, че този път продажбата на акциите освен в София ще бъде много по-добре организирана  и в останалата част от страната. ЦСКА ще продължи да гони целта си – да се превърне в клуб на привържениците. Томов заяви, че ЦСКА трябва да има генерален спонсор до началото на нйовия сезон.

Той отново гарантира, че ЦСКА е преизпълнил всички изисквания на УЕФА и няма причина да не получи лиценз за участие в евротурнирите. Главният акционер в клуба обяви ,че от 35 милиона дългове преди година сега те са намалени три пъти. Томов постави и целите за следващия сезон – 32-ра шампионска титла на България и влизане в групите на Лига Евтропа.

Томов опроверга слуховете, че старши треньорът на клуба Стойчо Младенов ще напусне отбора, като екзекуторът на Ливърпул вече работи по селекцията. ЦСКА ще проведе два лагера преди старта на новия шампионат. Първият ще е в България, а за втория се разглеждат предложения от Австрия и Холандия като този в Ниската земя е по-скъп, но предлага много силни съперници за контролни мачове.

 

fallback
fallback