Диего Коста е на линия за решителния мач с Барселона

Нападателят на Атлетико- Мадрид бе под въпрос за сблъсъка, след като пропусна предишния двубой с Малага заради мускулен проблем

17.05.2014 | 11:53
Диего Коста е на линия за решителния мач с Барселона

Диего Коста е на линия за решителния мач с Барселона.Нападателят на Атлетико- Мадрид бе под въпрос за сблъсъка, след като пропусна предишния двубой с Малага заради мускулен проблем.

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че отборът му не трябва да променя стила си ако иска да се поздрави с първа титла от 1996-а година. Равенство ще е достатъчно за дюшекчиите, докато каталунците имат нужда от задължителна победа.

„Не очаквам мачът да се реши лесно. Барселона никога няма да се откаже. Те ще преследват своите шансове до края, така че винаги ще бъдат опасни. Ще се стремим да атакуваме, но в същото време ще трябва да се браним още по-силно. В подобен голям двубой всеки трябва да покаже характер и лидерски качества и това ще бъде от решаващо значение за крайния изход. Стигнахме дотук благодарение на много усилия и работа и си заслужихме да бъдем в тази позиция. Имаме желание да се борим и вярвам, че ще го направим,“ заяви Симеоне.

Атлетико Мадрид има една победа и четири равенства в петте си мача срещу Барселона този сезон.