Манчестър се изпъстри в синьо

Привържениците на Сити изпълниха улиците за шампионския парад на шампиона на Англия - Манчестър Сити. Феновете се събраха на Албърт Скуеър в града, и аплодираха футболистите, преминаващи с открития автобус, за да покажат трофея си.

13.05.2014 | 12:23
Манчестър се изпъстри в синьо

Организацията на събитието бе на отлично ниво, а подкрепящите цяла година своите любимци имаха възможност да изживеят отново радостните мигове от този сезон на огромни видео стени, закачени на стратегически места. Преди да тръгнат на почетна обиколка из града, играчите отправиха по няколко думи пред събралата се тълпа на площада. Венсан Компани, Самир Насри и Джо Харт бяха тези, които хванаха микрофона, за да изкажат благодарностите си към феновете, и да споделят радостта си с тях.

„Тази година спечелихме и шампионската титла, и Купата на Лигата. Това е голямо постижение както за мениджъра на отбора, така и за нас – футболистите. И както сега виждам това донесе много усмивки", каза Компани.

„Да спечелиш шампионата на Англия означава много, наистина много. За нас – футболистите, това е всичко. Изключително сме горди какво постигнахме тази година.“, не скри вълнението си вратарят Джо Харт.

В следващите дни Манчестър Сити ще бъде в Абу Даби, където ще играе приятелски срещи в страната на своя собственик Шейх Мансур.