Юнайтед без Рууни срещу Хъл Сити

Нападателят няма да играе в последното домакинство на Юнайтед за сезона срещу Хъл Сити.

06.05.2014 | 14:41
Юнайтед без Рууни срещу Хъл Сити

Футболистът не взе участие и в мача срещу Съндърланд през уикенда заради контузия. Временният мениджър на "червените дяволи" Райън Гигс не иска да рискува с включването на голмайстора в състава за двубоя тази вечер."Уейн няма да бъде готов за този мач. Все още не е напълно възстановен. Ще продължим да го наблюдаваме", коментира Гигс пред клубната телевизия.

Извън състава остана и Джони Еванс, но пък е възможно в игра да се появи десният бек Рафаел да Силва.

Не е изключено също феновете на Юнайтед да видят отново Райън Гигс в действие. Временният мениджър на тима може да се появи в игра и това да се окажат последните му минути като действащ футболист. 40-годишният уелсец разкри, че все още не е взел окончателно решение дали ще продължи да играе и през следващия сезон, но е по-вероятно да сложи край на легендарната си кариера това лято.

Предстоящите два мача срещу Хъл Сити тази вечер и Саутхемптън в неделя ще са последни за защитника Неманя Видич. Сърбинът напуска след осем сезона на "Олд Трафорд", тъй като от новия шампионат ще носи екипа на Интер. В следващите две седмици ще стане ясно и бъдещето на левия бек – Патрис Евра. Французинът все още не е решил дали да продължи кариерата си в английския гранд или да поеме по нов път. В момента интерес към него има от Интер и Монако.