Реал Мадрид без Модрич, но с Кедира срещу Валенсия

Играчът страда от мускулни болки и няма да бъде на разположение на треньорския щаб. В групата на „белите“ обаче попадна Сами Кедира.

04.05.2014 | 12:14
Реал Мадрид без Модрич, но с Кедира срещу Валенсия

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти за първи път може да използва Сами Кедира след скъсването на кръстни връзки през ноември миналата година.

„Той е на разположение, което означава, че е готов за игра. Разбира се, трябва да бъдем много внимателни с него, защото възстановяването му мина необичайно бързо. Това, естествено е добре, и постепенно той трябва да започне да възвръща и формата си. Кедира ще остане резерва и ако го пусна в игра, то ще бъде за малко", поясни специалистът.

Анчелоти взе решение и за това на кой от двамата си вратари да разчита в оставащите мачове. Той поясни, че е направил така, че и Икер Касияс, и Диего Лопес, да играят по сравнително равно време. Тоест според уговорката Касияс ще пази в мачовете с Валядолид и Еспаньол, а Диего Лопес срещу Валенсия и Селта Виго. Относно предстоящия финал в Шампионската лига и бъдещия съперник на Реал - Атлетико Мадрид, италианецът сподели:

„В момента не мислим за финала в Шампинска лига. Атлетико игра наистина добре срещу Челси. Сега ни предстои среща с Валенсия, тъй като до последно ще се борим и в първенството. Относно Атлетико - те се справят много добре във всеки мач. В тях се забелязва голямо желание и много качества.“

Реал Мадрид посреща Валенсия тази вечер от 22 часа на своя "Сантяго Бернабеу".