fallback

Хетафе дава 3 милиона евро за Безяк

Звездата на шампиона Лудогорец – Роман Безяк, е основна трансферна цел на Хетафе, твърди спортният всекидневник „Меридиан Мач“.

02.05.2014 | 11:27

Според изданието съгледвачи на испанския тим за пореден път са наблюдавали изявите на нападателя. В двубоя с ЦСКА той не успя да се разпише, но въпреки това е оставил отлични впечатления у хората на Хетафе. Според непотвърдена информация испанците са готови да предложат 3 милиона евро, за да вземат голаджията в редиците си. Според спортното издание собственикът на разградския клуб – Кирил Домусчиев, търси 5 милиона за звездата на отбора, но е възможно да склони да го продаде и за по-ниска сума.

Иначе освен скаути на Хетафе, на мача с ЦСКА присъстваха мениджъри от общо 3 държави. Агенти и съгледвачи на клубове от Франция, Украйна и Испания наблюдаваха срещата, за да следят изявите на играчите на двата тима. Някои от водещите отбори в Украйна се интересуват пък от Жуниор Кайсара. Защитникът направи фурор през този сезон и почти сигурно през лятото ще си тръгне от Разград, пише още „Меридиан Мач“.

 

fallback
fallback