fallback

Томов: Платихме си лиценза и гледаме към Европа

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов изгледа победата над Левски от трибуните на Националния стадион

21.04.2014 | 21:24

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов бе изключително доволен и щастлив след победата над Левски с 3:1. Той коментира, че успехът в дербито не е случаен и сезонът се очертава като много успешен за ЦСКА. Томов говори и по други теми, свързани с клуба.

"От пет поставени цели, изпълнихме четири - спасихме отбора, направихме силен първи отбор, имаме много млади играчи, платихме сто на сто лиценза и гледаме към Европа. Може би има още един-два мача, но всичко е наред. 3:1 след 3:0 и два пъти по 1:0 са добри резултати - коментира Томов. - "Всичко е изпълнено и сме в добра комуникация с БФС. Не са се обадили до края на март и това ме навежда на мисълта, че всичко е наред. През 2008-а ЦСКА бе окраден. Има Господ, нещата се връщат. Тези, които организираха нещата, сега получават заслужени критики от вътре, от самия отбор. Ако Левски са спечелили с 16 точки, а дори с 5 или 6, нека играят в Европа, днес е наш ред."

 

чети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=483888
Всяка победа над Левски има особено психологическо значение. Левски и ЦСКА са най-големите и заслужили отбори. Очертава се много успешен сезон за ЦСКА. От пет поставени цели, изпълнихме четири - спасихме отбора, направихме силен първи отбор, имаме много млади играчи, платихме сто на сто лиценза и гледаме към Европа. Може би има още един-два мача, но всичко е наред. 3:1 след 3:0 и два пъти по 1:0 са добри резултати

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=483Всичко е изпълнено и сме в добра комуникация с БФС. Не са се обадили до края на март и това ме навежда на мисълта, че всичко е наред. През 2008-а ЦСКА бе окраден. Има Господ, нещата се връщат. Тези, които организираха нещата, сега получават заслужени критики от вътре, от самия отбор. Ако Левски са спечелили с 16 точки, а дори с 5 или 6, нека играят в Европа, днес е наш ред"

 
 
 

fallback
fallback