Черноморец изпусна Локомотив в София

Локомотив София и Черноморец завършиха 1:1 в мач от 32-ия кръг на "А" група.

10.04.2014 | 20:09
Черноморец изпусна Локомотив в София

Милен Василев откри за гостите в 60-та минута, а Маркиньос изравни във втората минута от продължението. След края на двубоя от щаба на бургазлии имаха претенции за ситуацията при изравнителния гол, както и към поведението на съдиите спрямо техните играчи.

"При ситуацията на изравнителния гол имаше нарушение срешу нашия защитник като беше попречено на опита му да скочи за висока топка и беше блъснат отзад. Това го казвам без да съм гледал записа", коментира помощник-треньорът на Черноморец Петър Колев.

Той допълни също, че e възмутен от поведението на съдиите спрямо играчите на бургаския клуб. "Безобразно поведение към играчите от страна на главните съдии, не говоря какво са свирили - свирили са това, което са видяли. Говоря като отношение към играчите на база декларация, за която футболистите нямат идея за какво става въпрос", изригна Колев.

В същото време изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков бе на коренно различно мнение относно ситуацията при изравнителния гол на Маркиньос. "За какво могат да претендират?! И мен ме боли, когато ни вкарат гол в 90-атата минута и винаги се търси причината в някой друг. Голът си е съвсем редовен", категоричен бе Марков.