fallback

Страхотно шоу на Григор при награждаването

"Къде ми е конят", обърна се българинът към организаторите на турнира

02.03.2014 | 11:55 Автор: Ралица Пейчева

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров направи страхотно шоу не само на корта при успеха срещу Кевин Андерсън на финала в Акапулко, но и при награждаването.

Водещият на церемонията се обърна към зрителите с думите "Моля вашите аплодисменти за сеньор Григор Димитров", след което му бе връчено традиционно мексиканско сомбреро, което наподобява каубойска шапка.

"Къде ми е конят?", бяха първите думи на Гришо, като по този начин вдигна публиката на крака и дори накара своя опонент да се усмихне.

След това българинът се обърна към своя треньор Роджър Рашид с думите "Роджър, може ли да станеш? Всеки път на церемониите при нараждаванията си седнал".

Австралиецът обаче явно не разбра много шегата на Димитров и остана на мястото си.

"Цялата тази седмица се превърна в едно страхотно пътешествие. Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Чух, че отвън се завихря парти, може би ще намина за малко тази вечер", продължи българинът.

Неговият противник Кевин Андерсън не бе на себе си, тъй като това бе втори загубен финал за него в рамките на броени дни, но все пак намери сили да поздрави българина и да изрази възхищението си от турнира.

fallback
fallback