Яя Туре: Нямам какво да доказвам на Барселона

Със сигурност ще бъде атрактивен мач срещу Барса, казва халфът на Сити

18.02.2014 | 09:45
Яя Туре: Нямам какво да доказвам на Барселона

Халфът на Манчестър Сити Яя Туре обяви, че Гражданите трябва да действат като колектив, ако искат да отстранят Барселона на 1/8финалите в Шампионската лига.

Котдивоарецът напусна именно каталунците преди няколко години, за да се превърне в един от най-добрите халфове в света и в лидер на "небесносините" и сега очаква с нетърпение сблъсъка.

"Ще бъде страхотен двубой, в който и двата отбора ще бъдат концентрирани да постигнат добър резултат за себе си. Английският и испанският футбол са различни и ние трябва да ограничим силните страни на съперника“ каза Туре.

Гражданите преминаха границата от 100 гола само за 34 срещи и впечатляват с представянето си в предни позиции, така че Барса ще трябва да внимава в защита, където напоследък изпитва затруднения.

„Ние трябва да бъдем солидни в защита, защото напоследък имахме някои проблеми в отбрана. Искаме да контролираме мача и да атакуваме, но в същото време трябва и да сме внимателни пред своята врата, защото противникът е много качествен“, каза полузащитникът на каталунцие Сеск Фабрегас.