Подготовката на „Лудогорец“ ще е на три етапа

Футболистите ще тренират до 16 януари.

08.01.2014 | 16:16
Подготовката на „Лудогорец“ ще е на три етапа

Четири класни съперника намери „Лудогорец“ за контролите си по време на втория подготвителен лагер на тима в турския курорт Белек. Българският футболен първенец ще срещне руския „Рубин Казан“, румънския „Клуж“, „Шериф Тираспол“ от Молдова и полския „Гурник Забже“.

Подготовката на разградчани ще премине в три етапа, като първият започва от утре в Сандански и ще продължи до 16 януари. След това отборът на Разград ще изкара 11-дневен лагер в Турция, а последният етап от подготовката ще бъде в Рота, Испания. Там „Лудогорец“ ще има още 4 приятелски срещи, като засега не се съобщават имената на противниците, но от ръководството уверяват, че става дума за много сериозни имена от руското, полското и чешкото първенство.

От „Лудогорец“ отказаха да коментират евентуалната сделка с „Левски“ за холандеца Гари Родригес, но признаха че до края на седмицата очакват ново попълнение.

Шампионът официално представи новото си попълнение националът Александър Александров, който пристигна в Разград от „Черно море“.

Първият официален двубой на „Лудогорец“ за годината е гостуването на „Лацио“ в Рим на 20-ти февруари в 1/16 финал от „Лига Европа“.