fallback

„Манчестър Сити“ посреща „Уест Хям“ в турнира за "Купата на лигата на Англия"

Отборът на Мануел Пелегрини е непобеден вече в 13 поредни двубоя във всички турнири.

08.01.2014 | 11:31

Тази вечер „Манчестър Сити“ посреща „Уест Хям“ в другия полуфинален сблъсък от турнира за „Купата на лигата на Англия“.

Отборът на Мануел Пелегрини е непобеден вече в 13 поредни двубоя във всички турнири, в които участва. Гражданите са на второ място във временното класиране на английската Висша лига, на само една точка зад лидера „Арсенал“. Мануел Пелегрини има сериозни проблеми с контузени футболисти. Двубоят с „Уест Хям“ със сигурност пропуска Кун Агуеро. 

Аржентинецът не е играл за Сити от зрелищната победа с 6:3 над „Арсенал“ на 14-и декември, заради травма в прасеца. В отсъствието на Агуеро Гражданите се справиха почти брилянтно и успяха да спечелят 5 от последните си 6 мача във всички турнири. 

Отборът допусна издънка единствено срещу Блекбърн, след като достигна само до равенство при гостуването си на Иууд Парк в двубой за „ФА Къп“. Пелегрини няма да може да разчита и на Дедрик Боята, но близо до завръщане в игра за Сити са Мика Ричардс, Стеван Йоветич и Мартин Демикелис. Джак Родуел, който пропусна двубоя с Белкбърн за Еф Ей също най-вероятно ще остане извън групата на Гражданите. Стадион Етихад, „Манчестър Сити“ – „Уест Хям“, тази вечер от 21 часа и 45 минути.

fallback
fallback