“Астън Вила” предава чудесни новини от Стилиян

Острата левкемия вече е в ремисия - кръстоносният поход продължава, информира клубът.

02.08.2012 | 20:45
“Астън Вила” предава чудесни новини от Стилиян

“Астън Вила” огласи прекрасни новини от името на Стилиян Петров. Тежкото заболяване на кръвта вече е в стабилна тенденция към излекуване.

С огромно задоволство клубът може да потвърди от името на нашия дългогодишен капитан Стилиян Петров, че острата левкемия е в ремисия. Стан желае да използва възможността да изрази своята дълбока благодарност към медицинския екип, който се грижи толкова добре за него след поставянето на диагнозата преди четири месеца.”

Той иска също да изкаже дълбокото си чувство на благодарност за невероятния изблик на обич и подкрепа, която получи от феновете на Вила, от своите съотборници и колеги в клуба, от футболните привърженици и още много хора по целия свят през този период.”

“Стан и семейството му са разтърсени от дълбоките чувства на толкова много хора, от които той също почерпи голяма сила.”

“Борбата на Стан не е свършила. Ще има по-нататъшни битки за преодоляване в предстоящите дни, седмици и месеци. Но той желае да сподели страхотните новини сега и своевременно до отправи своето послание към всички вас.”

“От името на Стан клубът желае да благодари на всички за това, че продължават да уважават неговото и на семейството му лично пространство в хода на битката срещу острата левкемия, както и за загрижеността към неговото състояние.”

“Стан остава силно отдаден на този кръстоносен поход напред.”