fallback

95% от билетите за Евро 2012 са продадени

Все още има пропуски за мачовете в градовете Киев, Донецк и Харков.

24.04.2012 | 09:10

Пълни стадиони очакват участниците на Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна това лято. Шампионатът стартира на 8-ми юни, а от УЕФА обявиха, че 95% от билетите вече са продадени.

Организаторите на европейското първенство по футбол В Полша и Украйна представиха официално билетите за предстоящите мачовете. Церемонията се състоя на стадион "Олимпийски" в Киев. Всеки от билетите ще има шест-седем нива на защита. Основните от тях са холограма и уникален идентификационен код. Останалите нива на защита ще знаят единствено стюардите на стадионите.

На основния виолетов фон на билета е изобразено цвете, което е символ на турнира. В листата му са и флаговете на отборите и номера на мача. На обратната страна на билета има информация за стадиона, както и схема на съоръжението с всички входове.

Организаторите съобщиха, че вече са продадени около 95 процента от билетите за еврошампионата, който ще се проведе от 8-ми юни до 1-ви юли в Полша и Украйна. Все още има пропуски за мачовете в градовете Киев, Донецк и Харков. Допълнителната продажба на билети за срещите от европейското първенство ще започне през месец май, когато ще бъдат пуснати още 50 хиляди билета, които не са заявени от националните федерации. Цените на тези билети няма да бъдат повишавани, увери директорът на турнирите под егидата на УЕФА Мартин Калън.

fallback
fallback