Няколко европейски отбора искат Бекъм

Английската футболна звезда, засега не уточнява дали ще продължи договора си с Лос Анджелис Галакси.

03.11.2011 | 18:14
Няколко европейски отбора искат Бекъм

Петгодишният договор на Бекъм изтича след няколко седмици - точно след края на сезона в американската "Мейджър Лийг Сокър". Интерес към 36-годишният англичанин има от няколко европейски клуба, като основни кандидати са френския "Пари Сен Жермен", английските "Куинс Парк Рейнджърс", Тотнъм и "Лестър Сити".
Бекъм засега запазва мълчание относно плановете си, но признава, че иска да спечели шампионската титла с Галакси този сезон. В момента предстои полуфинален реванш срещу отбора на Ню Йорк "Ред Булс" с Тиенри Анри в състава си в Западната конференция, като Галакси води с 1:0 от първия двубой. 
„Всеки сезон започваме с надеждата, че ще спечелим шампионата – коментира  Бекъм.- Мисля, че до момента правим страхотен сезон, но той ще бъде наистина велик, ако извървим успешно пътя до край. Очевидно, следващата ни крачка е да преодолеем Ред Булс. Играхме много добре в Ню Йорк, но трябва да сме много внимателни, защото както ние спечелихме там, така може  и те да спечелят тук. Трябва да сме подготвени.“
Бекъм сподели още, че е ранно да се обсъжда оттеглянето му от активна състезателни кариера. Но той се замисля вече дали да купи футболен отбор от Съединените американски щати, когато приключи.