Галатасарай с интерес към Димитър Бербатов

Манчестър Юнайтед ще разчита на Рио Фърдинанд в защитата за мача от Шампионската лига с Оцелул тази вечер.

02.11.2011 | 15:23 Редактор: Ваня Симонска
Галатасарай с интерес към Димитър Бербатов

Собственикът на Галатасарай Юнал Айсал призна, че неговия тим иска да привлече нападателят на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец. Преди дни в турските медии шефът на истанбулския гранд намекна, че работи по трансфера на „висок и красив нападател с бяла кожа“ от Премиър лийг. Айсал добави още, че вярва в успеха на трансфера на българина.
Манчестър Юнайтед ще разчита на Рио Фърдинанд в защитата, след отсъствието на Неманя Видич за мача от Шампионската лига с Оцелул тази вечер. Това заяви мениджърът на червените дяволи сър Алекс Фъргюсън.
Английският шампион е на второ място в групата, на две точки зад Бенфика и една пред третия в класирането Базел.

„Ние трябва да спечелим този мач, това е повече от сигурно – коментира Фъргюсън. - От опита ни през последния двубой смятам, че Оцелул са доста силен и организиран отбор. Агресивни са и ние трябва да направим едно стабилно представяне“.
Защитникът Рио Фърдинанд ще бъде титуляр в тази среща, въпреки намиращия се в прекрасна форма Крис Смолинг. Бранителят се завръща в игра в срещата с румънския шампион, след загубата с 1:6 от градския съперник Сити преди 10 –на дни.
Полузащитникът Том Клевърли отпадна от групата за мача, след като получи контузия на глезена, присъединявайки се към Ашли Йънг и Неманя Видич. В състава след дълго отсъствие се завръща Дарън Флетчър, който лекуваше вирус.