3:3 завърши срещата Манчестър Юнайтед- Базел

В друг мач испанският гранд Барселона гостува на Бате Борисов на стадион Динамо Минск.

28.09.2011 | 12:13
3:3  завърши срещата Манчестър Юнайтед- Базел

Манчестър Юнайтед и Базел завършиха наравно 3:3 на „Олд Трафрд“ в двубой от група “C” на Шампионска лига. Димитър Бербатов се появи в игра за шампиона на Англия в 82-та минута.
Валенсия посреща Челси в най-интересния мач от груповата фаза на Шампионска лига тази вечер. Предстои да се изиграят осем двубоя от четири групи в турнира.
Мениджърът на Челси Андре Вияш-Боаш опроверга спекулациите, че капитанът на тима Франк Лампард е загубил титулярното си място. Очаква се английският национал да започне в мача с Валенсия, който е с начален час 21.45 на стадион„Естадио Местая“.
„Франк е утвърден играч от топ-класа – заяви Андре Вияш-Боаш. -  Той е изключително важен за клуба и ще продължи да бъде така. Лампард има какво да даде както на Челси, така и английския футбол като цяло. Той е страхотен футболист и професионалист“.
В друг мач испанският гранд Барселона гостува на  Бате Борисов на стадион Динамо Минск. Каталунците ще бъдат много по-трудна задача за беларуския тим след равенството им в първия мач от групите с Виктория Пилзен 1:1.
Милан ще посрещне отбора на Виктория Пилзен в Милано.  След няколко седмици възстановяване от контузия в състава се завръща нападателят Златан Ибрахимович. Селекционерът на италианците заяви, че противниците не трябва да бъдат подценявани, въпреки че са смятани за аутсайдери.


Ето и предстоящите двубои в турнира:


Зенит – Порто    19:00 ч.
Шахтьор Донецк – Апоел    21:45 ч.
Бате Борисов – Барселона    21:45 ч.
Милан – Пилзен    21:45 ч.
Валенсия – Челси    21:45 ч.   
Байер Леверкузен – Генк    21:40 ч.
Арсенал – Олимпиакос    21:45 ч.
Олимпик Марсилия – Борусия Дортмунд    21:45 ч.