Слаби продажби на билетите за мача България- Англия

Цената на билетите е както следва: сектор А – 40 лв., а сектор Б,В, Г - 10 лв.

31.08.2011 | 17:42 Редактор: Ваня Симонска
Слаби продажби на билетите за мача България- Англия

Изненадващо вяло върви продажбата на билети за футболната евроквалификация между националните отбори на България и Англия.  Двубоят е в петък, 2 септември, от 21.15 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
Този път на касите не се вият опашки, които са обичайни за случаите, когато идва съперник от ранга на Англия. Разпространението на пропуските тече от понеделник и вече трети ден спокойно се намират талони за всички сектори.
Цената на билетите е както следва: сектор А – 40 лв., а сектор Б,В, Г  - 10 лв. За първи път от Футболния съюз пуснаха и специални фен артикули за мача, с цел да привлекат хора по трибуните. На касите се продават шалчета, тениски, ключодържатели, значки, флагчета и други, като цените варират от 5 до 25 лв.
На мача България - Англия се очакват и около 3 хиляди фена от Острова, които ще подкрепят Рууни и неговите съотборници. 
Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев заяви, че българският национален отбор задължително трябва да бележи голове и да играе без притеснение срещу именития си противник.
Друга една легенда – Добромир Жечев, също даде своя коментар за предстоящия сблъсък с Англия.
България и Англия са изиграли девет срещи по между си, като “ трикольорите“ нямат победа над британците, а 4 равенства и 5 поражения.