Трансферът на Дарко Тасевски е пред продавал

Тасевски ще изиграе поне още един мач със синята фланелка.

12.08.2011 | 16:52 Редактор: Ваня Симонска
Трансферът на Дарко Тасевски е пред продавал

Трансферът на Дарко Тасевски в Ростов е пред провал. Интересът на руския клуб към македонеца фигурира повече от месец, но реална оферта все още липсва. Преговорите около преминаването на играча в Русия се проточиха във времето заради финансови разминавания. Ръководството на Ростов предлага едва 180 хиляди евро, което е в пъти по-малко от заложената сума в контракта му. Очаква се халфът да играе срещу Черно море в събота в мач от 2-рия кръг на шампионата.
Сините заминаха днес за морската ни столица, а за първи път от началото на сезона в групата попаднаха Иво Иванов и Мариян Огнянов. Доскоро двамата лекуваха травми. Извън състава остана десният бранител Дъстли Мюлдер заради травма в бедрото.
Проблеми с контузии има и треньорският щаб на Черно море. Петима футболисти на моряците ще пропуснат дербито с Левски. Извън групата заради травми са Тодор Колев и Веселин Марчев. Заради стомашен вирус от състава отпаднаха още Росен Колев, Миро Манолов и Данийл Ратников. Черно море посреща Левски на стадион Тича във Варна в събота от 18;00 часа.


Трансферът на Дарко Тасевски е пред продавал