Локомотив (София) залага на бързи атаки срещу полския Шльонски

Капитанът Кристиян Добрев заяви, че отборът е по- спокоен спрямо двата мача срещу македонския Металург.

27.07.2011 | 14:55
Локомотив (София) залага на бързи атаки срещу полския Шльонски

Локомотив (София) отново отпътува с цял отбор за двубоя си от Лига Европа. Столичните железничари гостуват на полския Шльонск в първа среща от Третия квалификационен кръг на турнира. Както и срещу македонския Металург, и сега старши-треньорът Диян Пенков взе 23 играчи.  В чартъра за Вроцлав се качиха и близо 40 червено-черни фенa.
Капитанът на Локомотив (София) Кристиян Добрев заяви, че отборът е по- спокоен спрямо двата мача срещу македонския Металург и ще се заложи на бързи атаки:
Ще гледаме да играем малко по- затворено с оглед на впечатленията, които имаме за отбора на Вроцлав. Те са доста добре сложени футболисти и вероятно ще се опитат да ни пресират, да ни затворят още в началото. Моето впечатление е, че нашият отбор е по- техничен и трябва да използва това – с бързи атаки да противодейства на тяхната преса. Ако успеем да отбележим гол, ще е още по- добре. Имаме нашите шансове, да постигнем добър резултат и надявам се при повече късмет и  да ги отстраним,“ коментира още Кристиян Добрев.
Мачът с Шльонск пропускат наказаните Танко Дяков и Коста Янев, както и новото попълнение швейцарецът с турски корени Байкал Кулаксъзоглу, който няма картотека за Европа.