"Левски” без двама ключови играчи за двубоя с „Черно море”

Мача пропуска левият бранител Веселин Минев и Гарра Дембеле.

14.04.2011 | 16:25

„Левски” остана без двама основни футболисти за двубоя с „Черно море” в неделя. Мачът пропуска левият бранител Веселин Минев заради наказание. Футболистът е аут за две срещи заради натрупани 9 жълти картони.
Звездата на тима Гарра Дембеле също няма да бъде на разположение на треньорския щаб на „Левски”. Голмайсторът е получил контузия по време на тренировка и след направения медицински преглед стана ясно, че има разкъсани коленни връзки. Така Дембеле ще гледа мача с Черно море от трибуните на “Георги Аспарухов”. Очаква се на негово място в игра да се появи Исмаил Иса.
Продажбата на билети за двубоя ще се пуснат в петък. Цените на пропуските варират между 4 и 6 лв. за феновете на “сините” и по 8 лв. за гостите от Варна.
Другият столичен гранд ЦСКА приема „Славия” в мач от 22-ия кръг на шампионата. В групата за мача с белите, попадна Мишел Платини, който до скоро лекуваше контузия. Сред избраниците на треньора Милен Радуканов е и бранителят Джузепе Акуаро. Двубоят е в събота от 21 часа на Националния стадион Васил Левски.