Байер Леверкузен победи Санкт Паули

Байер Леверкузен сведе до минимум шансовете на Санкт Паули за оставане в Бундес лигата.

11.04.2011 | 12:43
Байер Леверкузен победи Санкт Паули

Байер Леверкузен победи Санкт Паули като домакин с 2:1 и сведе до минимум шансовете им за оставане в Бундеслигата. В 58-та минута изненадващо гостите поведоха чрез Таки.  Само осем минути по-късно Кислинг изравни резултата. Голът мотивира играчите на Леверкузен и те заиграха още по-нападателно. Усилията им се увенчаха с успех в 77-та минута, когато Бендер обеляза победния гол за аспирините.
Във френската Лига 1 Олимпик и Тулуза завършиха 2:2 в Марсилия. Лоик Реми изведе марсилци напред в срещата на първото полувреме. Секунди преди почивката Даниел Браатен изравни. Тулуза успя да поведе през втората част с попадение на Мауро Сето. Равенството бе оформено от Андре Пиер Жиняк в последните минути.
В друга среща от кръга Лион победи Ланс с 3:0. В 55-та минута Анри Бедимо си отбеляза автогол. Джими Бриан и Лисандро Лопес станаха автори на другите два гола. Победата изкачи Лион на третото място в класирането и ги върна в битката за титлата. Ланс са на предпоследно място с 14 загуби и най-вероятно ще изпаднат от Лига 1.