ЦСКА ще търси реванш от Черно море

Четвъртфиналният мач за Купата на страната между ЦСКА и Черно море е във вторник от 18:00 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

04.04.2011 | 00:00
ЦСКА ще търси реванш от Черно море

ЦСКА ще търси реванш от Черно море, но този път в мач за Купата на България. „Моряците” постигнаха успех над червените с 1:0 във Варна. Това бе първа  шампионатна загуба на „армейците”, начело с Милен Радуканов. Специалистът заяви, че е важно този път футболистите му да надиграят съперника.
„Уважаваме Черно море. На самия мач ще се види кой треньор как ще подходи. В неделя теренът беше лош. Сега ще играем на хубав. Мисля, че това ще е в наша полза, тъй като ние се стремим да си подаваме топката и да играем футбол”, заяви Радуканов.
Единственият проблем пред треньорския щаб на ЦСКА е отсъствието на голмайстора Мишел Платини. Нападателят лекува контузия и е под въпрос и за двубоя с Литекс от първенството в неделя.
Четвъртфиналният мач за  Купата на страната между ЦСКА и Черно море е във вторник от 18:00 часа на Националния стадион „Васил Левски”. Билетите вече са пуснати в продажба. Феновете ще могат да си закупуват пропуски и в деня на срещата. Цената за място в сектор А е 10 лв, а за сектор Г по 5 лв. Сектор В няма да бъде отворен за фенове. Ученици и пенсионери ще могат да влизат срещу 2 лева в сектор Г.