Темите в "Резултат" на 11 януари

09.01.2015 | 13:11
Темите в

Тази седмица в „Резултат“ очаквайте:

Водещите български отбори започнаха зимна подготовка.

Скандал съпътства старта на лидера ЦСКА. Антон Карачанаков разтрогна с „червените“ заради неполучени заплати и статута си на резерва в състава на Стойчо Младенов.

На старта на зимната си подготовка от Лудогорец обявиха, че няма да продават звездите си на всяка цена. В същото време спряганият за трансфер Владислав Стоянов заяви, че сега е точното време за негова продажба в чужбина. В „Резултат“ очаквайте специално интервю със стража на разградчани.

По- успешен „Левски“ през пролетта, обеща треньорът Стойчо Стоев след първото си занимание начело на "сините". На „Герена“ вече представиха новите попълнения – сръбския вратар Боян Йоргачевич и бившия футболист на Черно море Александър Александров. В същото време от Левски обявиха и трима ненужни. Това са Кристиян Наумовски, Пламен Крумов и Антон Огнянов.

В Локомотив София започнаха годината без задължения към играчите. Собственикът на „железничарите“ Николай Гигов определи целите пред отбора -  място в челната шестица в „А“ група, както и преследване на Купата на България.

Български централен нападател и защитници влизат в плановете на Никола Спасов за селекция на “Черно море” в зимната подготовка. Те трябва да акостират на “Тича” следващата седмица. Новите в тима са двама – сръбският вратар Александър Чанович и полузащитникът Петър Златинов. На проби е 21-годишният защитник Алфонсо Марте, който е национал на Доминикана.

Не пропускайте „Резултат“ в неделя от 11 часа.