fallback

Забавна неделна вечер с премиерния за Bulgaria ON AIR филм "Обществото на Манхатън"

Американската комедия ще се излъчи на 22 август, от 22:00 часа, по Bulgaria ON AIR

19.08.2021 | 17:07

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще изпратят седмицата със забавна комедия, която ще покаже до какви предели са готови да стигнат родителите, за да осигурят на децата си качествено образование и спокоен живот. На 22 август, от 22:00 часа, политематичната телевизия ще излъчи премиерно за ефира си американската комедия "Обществото на Манхтатън". 

Саманта и Джеф са млада семейна двойка, които са се заселили наскоро в Ню Йорк и по-точно в – Ийст Сайд - баровската част на Манхатън. Те трябва да се справят с нелеката задача да запишат своята петгодишна дъщеря в елитна детска градина. За съжаление, разстоянията, които трябва да изминават ежедневно до старата градина, са огромни, а в най-близкото до дома им елитно училище в Манхатън е останало само едно единствено свободно място.

Родителите са принудени да измислят сложен план как да реализират идеята си, като за целта наемат дори образователен консултант, който да им помогне с неговото осъществяване. Това обаче не се оказва никак лесно и е съпътствано с много необичайни и забавни моменти.

В главните роли на Саманта и Джеф влизат е американска актриса и певица Бони Съмърсвил и Нийл Патрик Харис. Познаваме Бони Съмърсвил от сериали като „Приятели“, „Полицейско управление Ню Йорк“, „Кашмирена мафия“ и „Поверително от кухнята“, а нейният екранен партньор Нийл Патрик Харис е известен от ролята му на свалят Барни Стинсън в комедийния сериал „Как се запознах с майка ви“. Той има много разностранна кариера с участия в множество сфери от киното, театъра и телевизията. Носител е на редица отличия, сред които Златен глобус, Еми и Изборът на публиката. През 2010 г. е избран за една от 100-те най-влиятелни личности от списание Тайм, а през 2011 г. получава звезда на Алеята на славата. 

Комедия, САЩ, 2010 г.;

Режисьор: Джош Шелов;

В ролите: Нийл Патрик Харис, Бони Съмървил, Амелия Талбът, Кристофър Макдоналд;

fallback
Още от Очаквайте
fallback