fallback

Наградената с „Еми“ теленовела „Безценна перла“ по Bulgaria ON AIR от 18 октомври

Националната телевизия пуска бразилския сериал в нов часови пояс - ще се излъчва всеки делник в 15,50 часа

17.10.2016 | 16:36 Автор: Константина Маркова

Национална телевизия Bulgaria ON AIR пуска сериал в нов часови пояс - "Безценна перла" (Precious pearl/Joja rara) - от 18 октомври всеки делник в 15,50 часа. Теленовелата печели награда „Еми“ за най-добър латино сериал през 2014 г. Поредицата ще върне зрителите в 30-те години на миналия век в Бразилия. "Безценна перла" разказва историята на една забранена любов между Франц и Амелия. Двамата се влюбват, но за да останат заедно трябва да изминат дълъг път. 

Франц е от богато семейство, син е на швейцарски бижутер. Амелия е дъщеря на емигранти и също като брат си работи в леярната на бащата на Франц. Историята за различията в социалните класи е вдъхновена от будистката философия, която зрителите ще видят в образа на Перла – дъщерята на Франц и Амелия. В момичето се е преродил голям тибетски духовен водач, който е спасил Франц след лавинна буря в Алпите. Перла единствена може да сближи двете семейства, но дали ще успее?

Режисьори на „Безценна перла“ (2013 г.) са Амора Маутнер, Паоло Силвестрини, Енрике Диас. В  сериала участват: Бруно Галясо, Бианка Бин, Мел Мая, Домингос Монтанер, Наталиа Дил и др. 

fallback
Още от Филми и сериали
fallback