fallback

Личната история на екстравагантен предприемач и благотворител – във филма „Ричард Брансън: Суров Инстинкт“

Биографичната продукция ще се излъчи в ефира на Bulgaria ON AIR на 2 май в 9,30 часа

30.04.2018 | 13:00 Автор: Меги Радева

Сър Ричърд Брансън е ектравагантен британски предприемач, известен с марката „Virgin”, начисляваща 360 компании. Той е един от най-богатите хора в света, с измерени приходи на стойност от 4,4 милиарда долара. Брансън е изключително модерен индустриалец, а империята  „Virgin” е един от най-разпознаваемите и разнообразни брандове, включващ “Virgin Atlantic Airways”, “Virgin Megastore” и “Virgin Trains”. Проследете историята на емблематичния Ричърд Брансън във филма „Ричард Брансън: Суров Инстинкт“ - на 2 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Въпреки това емблематичният предприемат притежава много повече от влакове, самолети и автомобили. Едно от нещата, които малко хора знаят за Брансън е, че освен управлението на собствени инвестиции за милиони долари, той активно се занимава и с опазване на околната среда и щедро дарява средства на множество благотворителни каузи.

Станете част от живота на ектравагантния предприемач и благотворител с филма „Ричард Брансън: Суров Инстинкт“ – на 2 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Ричард Брансън: Суров Инстинкт“ (Richard Branson: Raw Instinct)

Биографичен, Австралия.

fallback
Още от Филми и сериали
fallback