История за таланта и добротата на един от най-емблематичните бразилски футболисти – във филма „Кака: Пътят на една легенда“ по Bulgaria ON AIR

Биографичната продукция ще бъде излъчена на 16 април в 9,30 часа

14.04.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
История за таланта и добротата на един от най-емблематичните бразилски футболисти – във филма „Кака: Пътят на една легенда“ по Bulgaria ON AIR

Бразилия дари футболния свят с емблематични имена като това на Роналдиньо, Пеле и Роналдо, но през последните две десетилетия ново име изгря на футболния терен. Име, което скоро няма да бъде забравено. Изкачете се по стъпалата на успеха на един от най-емблематичните бразилски футболисти на всички времена с новия биографичен филм в ефира на Bulgaria ON AIR – „Кака: Пътят на една легенда”, на 16 април в 9,30 часа.

През 2009 година гиганта Реал Мадрид плаща трансферна цена от 68 милиона евро за да откупи Рикардо Исааксон Дел Сато Лете, или познат още като Кака, от италианския отбор АС Милано. Централният бразилски нападател печели сърцата на милиони фенове още с първите си няколко мача във Висшата лига и безспорния си талант във футбола.

Още в началото на кариерата си на футболист и непосредствено след присъединяването си към АС Милано, Кака е харесан и от националния отбор, който спомага за изграждането на световния му футболен профил. Бразилеца получава покана от Обединените нации да оглави кампанията World Food Programme, създадена с цел намаляване наполовина гладуващите по света до 2015 година. Отдадеността на Кака и целеустремеността му да прави добро не само на футболното игрище, но и на световно ниво, го превръща в перфектния представител на благотворителната кауза.

Сравняван с бразилския си съотборник Роналдиньо, Кака е считан за един от най-емблематичните футболисти в историята. Тръгнете по величествените стъпки на бразилеца с биографичния филм „Кака: Пътят на една легенда“ – на 16 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Кака: Пътят на една легенда“ (Kaka: A legend in the making)

Биографичен, документален, спорт, Австралия.