Вдъхновяващият живот на „материалното момиче“ Мадона – във филма „Кристализирано: Историята на Мадона“ по Bulgaria ON AIR

Биографичната продукция за живота на Мадона ще се излъчи в ефир на 5 април в 9,30 часа

03.04.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Вдъхновяващият живот на „материалното момиче“ Мадона – във филма „Кристализирано: Историята на Мадона“ по Bulgaria ON AIR

Освен „кралица на поп-а“, Мадона е една от най-емблематичните фигури на американската култура. Биографичният филм „Кристализирано: Историята на Мадона“ разказва за трудния, но вдъхновяваващ живот на силна и решителна жена, в лицето на легендарната Мадона, открила пътя към ненадминатия успех – гледайте на 5 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Пристигнала в Ню Йорк още като тинейджърка с огромна мечта и само 37 долара в джоба, преминала през два провалени брака, заплашвана с нож от болен фен, и отгледала четири деца, две от които осиновени от Малави, Африка, личната история на Мадона е маркирана от безброй успехи и трудности. Професионалната кариера на Мадона е по-разнообразна и успешна от тази на всяка друга жена в музикалната история. През последните три десетилетия певицата играе главна роля и в модния свят. Мадона режисира, продуцира и пише документални филми, а работата й като актриса включва превъплъщението й в „Евита“, за което печели престижната награда „Златен Глобус“ през 1997 година.

Кралицата на поп музиката претърпява важна личностна промяна през годините и се превръща от артист в благотворител, като дарява 10 милиона долара в помощ на деца от Малави, изгубили семействата си заради СПИН.

Станете част от вдъхновяващия живот на една от най-емблематичните поп икони в историята с биографичния филм „Кристализирано: Историята на Мадона“ - на 5 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Кристализирано: Историята на Мадона“ (Madonna Crystallize)

Биографичен, документален, музикален, Австралия.