„Кайли: Еволюцията на една поп принцеса“ е новият биографичен филм в ефира на Bulgaria ON AIR

Продукцията за бляскавата кариера на Миноуг ще бъде излъчен на 4 април в 9,30 часа

02.04.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
„Кайли: Еволюцията на една поп принцеса“ е новият биографичен филм в ефира на Bulgaria ON AIR

Кариерата й започва почти случайно, след като е чута да пее по време на благотворително събитие. The Locomotion се превръща в нейния първи хит, който й осигурява договор с британските композитори Сток, Айткин и Уатърман. А когато песента I should be so Lucky заема първото място в музикалните класации през 1988 година, никой не е по-изненадан от самата Кайли Миноуг. Какво още крие бляскавият път към успеха на австралийското миньонче вижте в биографичния филм „Кайли: Еволюцията на една поп принцеса“ на 4 април от 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

През годините Кайли Миноуг константно преоткрива себе си, за да се движи в крак с времето, което я превръща в много повече от певица. Тя е бизнес дама, модна икона, и въпреки че е хетеросексуална, е считана за пример и от гей общноста. Освен бляскава кариера обаче, Миноуг преминава и през куп трудности: неспирен интерес към личния й живот и любовните й отношения, а през 2005 година е диагностицирана с рак на гърдата. Силната подкрепа на нейните близки и милиони фенове й помагат да се пребори в трудните моменти и да продължи да върви по стъпките към една бляскава кариера.

Не пропускайте вълнуващата лична история на изпълнителката Кайли Миноуг в документалния филм „Кайли: Еволюцията на една поп принцеса“ - на 4 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Кайли: Еволюцията на една поп принцеса“ (Kylie Minogue Evolution of a Pop Princess)

Биографичен, документален, музикален, Австралия;

В ролите: Кайли Миноуг.