Трогателната история на Анджелина Джоли: сърдечна жена, решена да бележи света с доброта и благоденствие – в документалния филм „Анджелина Джоли – поглед отблизо“

Биографичната продукция ще бъде излъчена на 26 март в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR

24.03.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Трогателната история на Анджелина Джоли: сърдечна жена, решена да бележи света с доброта и благоденствие – в документалния филм „Анджелина Джоли – поглед отблизо“

Национална телевизия Bulgaria ON AIR представя нов документален филм, посветен на трогателната история на сърдечна жена, в лицето на актрисата Анджелина Джоли, решена на всяка цена да бележи света с доброта и благоденствие – гледайте в „Анджелина Джоли – поглед отблизо“ на 26 март в 9,30 часа.

Световноизвестната актриса Анджелина Джоли води начин на живот, за който само можем да мечтаем. Тя е третата актриса в историята, която печели 20 милиона долара за участие във филм, но огромните облаги и награди, както и позитивната й публичност не отговарят на истинската й мисия в живота. Джоли е водена от искрената си отдаденост да помага на хората, които не са дарени с нейния късмет. „Анджелина Джоли – поглед отблизо“ разкрива какво всъщност се крие зад красивото лице и провокативно минало на актрисата.

Анджелина Джоли се запознава отблизо със световната хуманитарна криза по време на снимките на филма „Томб Райдър“, а бедността в Камбоджа остава у нея трайна следа, която я кара да се обърне към върховния комисар по въпроса с бежанците на Обединените Нации. През 2002 година, когато става посланик на добра воля към същата организация, осиновява и първото си дете – 7 месечно сираче от Камбоджа.

През годините хуманитарната дейност на Джоли нараства, като през 2005 тя и тогавшният й партньор Брад Пит дарявт 40 легла, оценени на повече от 100 хиляди долара, на нуждаещи се в Пакистан, след смъртоностното земетресение, отнело живота на 86 хиляди и оставило 11 хиляди деца сираци.

Проследете хуманитарните каузи и невероятни благотворителни постижения на Анджелина Джоли в документалния филм „Анджелина Джоли – поглед отблизо“ на 26 март в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR. 

 

„Анджелина Джоли – поглед отблизо“ (Angelina Jolie Skin Deep)

Биографичен, документален, Австралия, 2010 г.;

В ролите: Анджелина Джоли.