fallback

Какво да очакваме в Полицейски войни от 14 до 18 август

Шилов продължава да доказва на престъпниците, че е направен от стомана и не подлежи на унищожение

14.08.2017 | 12:00 Автор: Константина Маркова

Никой не знае откъде следовател Роман Шилов черпи сила и смелост, за да се противопоставя на бандитите. За тази работата се изисква желязна воля и във всеки епизод Шилов доказва на престъпниците, че е направен от стомана и не подлежи на унищожение. Това, разбира се, успокоява жителите на поверения му град, но местния криминален контингент е готов на всичко, за да го премахне от пътя си.

В епизодите на „Полицейски войни“ през тази седмица в Министерството на вътрешните работи започва надпреварата за министерското кресло. А основните претенденти за поста от Санкт Петербург са старите врагове на Шилов, Демидов и Ковальов. Всичко започва с неуспешния опит за убийство на Демидов, но вместо него смъртта си намира килърът.

След това идва ред на Ковальов, чийто дом е обран от двама маскирани посред бял ден пред очите на жена му и сина му. От сейфа на семейството са откраднати 20 милиона рубли, 100 хил.евро и бижутата на Ковальова. От преживения стрес детето започва да заеква и с майка му заминават за Финландия, а самият Ковальов попада в болница. 

Дали и как Шилов и колегите му ще се справят с двата случая ще разберете от премиерните епизоди на „Полицейски войни“ по Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от Филми и сериали
fallback