Какво предстои в "Полицейски войни” за седмицата 5 – 9 юни

Сериалът се излъчва всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR

02.06.2017 | 15:32 Редактор: Константина Маркова
Какво предстои в

Големите пари създават големи проблеми. Изглежда, че понякога пластичната хирургия може да ги реши. Но често тя води до нови проблеми, дори по-големи. От Москва пристига приятел на Шилов - Алексей Спаски. Той е част от следствена група, която разследва дело за корупция в особено големи размери. Спаски работи съвместно с единствения свидетел по това дело, който е готов да даде показания срещу хора на високи постове в правителството. По същото време намират трупа на гениалния пластичен хирург Риваз Кунашвили. Какво е общото между двата случая? Развръзката в "Полицейски войни" следете всяка делнична вечер от 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

 "За пети сезона, на Шилов му се случиха много премеждия - както в Санкт Петербург, така и извън него. За това време героят ми едновременно се променя, но и остава и същият. В тези серии ще видите как след като героят ми работи известно време в охранителната служба на частна компания, получава предложение да оглави отново отдела в милицията, на който е бил началник. Роман се връща в една съвсем друга милиция. Променили са се и злодеите, и методите, които те използват. А Шилов остарява, но чувството му за справедливост остава все същото”, споделя за пети сезон Александър Устюгов, актьорът в ролята на Шилов.

Според режисьора Алексей Богданов по време на работата над петия сезон му се е наложило изцяло да запази стилистиката  на сериала. Затова и героите, и сюжетните линии са следствие от предишните серии.

"В тези серии Шилов е по-човечен в сревнение с предишните. На нас не ни беше нужно да покажем само, че той е борец  за справедливост. Искахме да има и чисто човешки мотиви за неговото връщане в милицията като началник”, споделя режисьорът.