fallback

Правилната грешка- един филм за бляновете и реалността

Какво се случва, когато желанията са на път да се сбъднат?

03.01.2016 | 10:05 Автор: Мариета Иванова

Романтичната комедия „Правилната грешка“ поставя въпросите за стандартите и представите, които често сами си залагаме или ни налагат отвън, но които впоследствие оказват влияние върху живота ни.

Режисьорът на лентата   Джеръмая С. Чечик, режисирал още “Отмъстителите” и “Диаболично”, е избрал Райън Куонтън (“Истинска кръв” – Джейсън Стакхаус) и Сара Канинг (“Дневниците на вампира”) за главни актьори в пресъздаването на историята. 

Сюжетът на филма разказва за Лео Паламино (Райън Куонтън)- провалил се писател, чиито недостатъци и лични проблеми стават публично достояние благодарение на супер успешния блог на бившата му съпруга, озаглавен “Защо не струваш?”. Лео, обаче, не се отказва от намерението си да намери правилната жена. 

Мечтата му е на път да се сбъдне, когато се запознава с привлекателната Колет (Сара Канинг). Убеден, че най-накрая е попаднал на жената на мечтите си, Лео е готов да остави всички проблеми зад гърба си и да погледне смело към бъдещето. 

Но плановете му бързо се променят, когато става ясно, че Колет е сгодена и се подготвя за сватбата си с един на пръв поглед перфектен мъж.

Не пропускайте – "Правилната грешка" по Bulgaria ON AIR.

В ролите: Сара Канинг, Райън Куотън, Уил Сасо, Кристен Хагер, Райън МакПартлин, Катрин О'Хара, Андреа Стефанкикова.    

fallback
Още от Филми и сериали
fallback