"Дневникът на едно пиянде" - драматичният път на странстващ журналист, премиерно по Bulgaria ON AIR

Вълнуващата история ще се излъчи на 26 декември от 22:15 часа

21.12.2022 | 15:34

Драматичната история на странстващ журналист ще заинтригува зрителите на Bulgaria ON AIR на 26 декември от 22:15 часа. Премиерният за българския ефир филм "Дневникът на едно пиянде" е базиран на едноименния бестселър на Хънтър С. Томпсън „Страх и омраза в Лас Вегас”. Джони Деп влиза в главната роля на Пол Кемп, журналист, намиращ се на кръстопът и повратна точка в живота си. Подложен на множество предизвикателства и забранени изкушения, той ще търси баланс в нова и непозната за него култура.

Сюжетът проследява историята на огорчения от живота в Ню Йорк и Америка Пол Кемп, тръгващ да търси спасение в Пуерто Рико, където започва да пише за непопулярен местен вестник „Звездата на Сан Хуан”. Залитайки към алкохола и обвързаните жени, Пол е обсебен от красива годеница на заможен бизнесмен, изиграна от Амбър Хърд, което в последствие може да му изиграе лоша шега.

В центъра на разтърсващата драма е борбата между моралните ценности и влиянието на заможните капиталистически предприемачи. Главният герой е изправен пред трудно решение, в което трябва да избере дали да изобличи корумпирани бизнесмени и мръсните им сделки, или да работи в тяхна полза. 

Какво решение ще вземе и какви ще са последиците от него - гледайте на 26 декември от 22:15 часа по Bulgaria ON AIR.

Драма, комедия, романтичен, 2011 г;

Режисьор: Брус Робинсън;

В ролите: Джони Деп, Амбър Хард, Джовани Рибизи, Ричард Дженкинс, Гавин Хюстън и др.