Телевизия България он ер започва Новата 2014 с две нови предавания под марката Live

03.01.2014 | 13:43
Телевизия България он ер започва Новата 2014 с две нови предавания под марката Live

Коментар на водещата международна новина на деня и задълбочен икономически анализ – това са новите предавания, които стартират на 6 януари, понеделник, от 18.00 часа в ефира на телевизия и радио България он ер.

 

Всеки делничен ден, от понеделник до петък, международният редактор Аспарух Йорданов ще търси причините, следствията, реакциите на водещата за световните и европейските медии топ новина. Стартът на поредицата ще намира отговори на въпросите как световното събитие на деня ще се отрази върху живота на българите, върху отделните отрасли на икономиката, върху обществения и политическия живот.

 

Съвместният коментар под марката Live на специалистите от отдел Пазари на България он ер и Инвестор БГ, ще се излъчва отново всеки делничен ден, от понеделник до петък. Той ще дава още по-задълбочена проекция на икономическите факти и тенденции, както в България, така в Европа, а и в световен мащаб. Лица на коментарната поредица ще бъдат познатите от ефира на България он ер Иван Нончев, Делян Петришки и Вероника Денизова, а за Димитър Вучев и Свилен Колев предстои телевизионен дебют.