Младежки икономически форум 2013 ще събере под един покрив министри, банкери и успешни предприемачи

"България он ер" е медиен партньор на събитието.

22.11.2013 | 18:03
Младежки икономически форум 2013 ще събере под един покрив министри, банкери и успешни предприемачи

В рамките на три дни младежи и студенти ще имат възможността да се срещнат с популярни лица от три сектора – държавен, банков и частен сектор.

Събитието ще се проведе от 26 до 28 ноември, а домакин ще бъде Университетът на национално и световно стопанство. Програмата включва:

    
            През първия ден /вторник/ темата е “Държавно подпомагане на бизнеса”, а в него участниците ще имат възможност за публична среща с доц. Петър Чобанов – министър на финансите на РБългария, и проф.д-р арх. Иван Данов – министър на инвестиционното проектиране. 
            Ден втори /сряда/ е посветен на “Банките и инвестициите от чужбина” и пред участниците своето становище по темата ще споделят Калин Христов – подуправител на БНБ и ръководител на управление „Емисионно”, и Виолина Маринова - Председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК

            Третият ден /четвъртък/ ще срещне студентите и младежите с утвърдени лица от частния сектор. Проф. д-р инж. Николай Вълканов - Председател на Управителния съвет на „Минстрой холдинг”, и Ивайло Пенчев - Изпълнителен директор на Walltopia, ще споделят своя опит пред потенциалните бъдещи предприемачи.

            Достъпът до лекциите е свободен и не се изисква предварителна регистрация. Подробната програма на събитието може да намерите тук - http://mif.unwe-sc.org/programa/.
            За повече информация и контакти: www.mif.unwe-sc.org