fallback

12 български града с номинации за кампанията "Място в сърцето"

Телевизия "България он ер" е медиен партньор на инициативата.

30.10.2013 | 14:35

Фонтанът на площад „Славейков“ в София, парк „Лаута“ в Пловдив, Статуята на мечето в градската градина в Габрово, площадът в Плевен, фонтана на площад „Освобождение“ в Кърджали...

Месец след старта на националната кампания „Място в сърцето“ организирана от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ предложенията от  12 града участници в иницативата са вече 21. Обществени сгради, места за срещи и културни локации, продължават да се състезават, за да получат място в сърцето на всеки от нас. Целта на кампанията е да се изберат предложения от 12 града, които след дарителска кампания да бъдат възстановени, реновирани или ремонтирани, за да върнат старата си слава на важни за общността средища.

До края на първият етап от кампанията остават по-малко от месец. Очакваме предложенията ви на: www.myastovsarceto.bg

В кампанията няма да се подкрепят стартиращи проекти, които имат нужда от финансиране за цялостно изграждане.Реализирането на проектите Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ще осъществява в екип с гражданските сдружения и Обществени фондации по места, както и със съдействието на местната власт.

Кампанията се провежда с медийната подкрепа на телевизия "България он ер".

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback