fallback

Стартира конкурсната надпревара за „Наградите на БАИТ 2013 "

Телевизия България он ер е медиен партньор.

01.10.2013 | 17:09

Кампанията и церемоните се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев.

От днес, 1 октомври 2013 г., започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2013 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 6 януари 2014 г. включително.В конкурса могат да участват компании, които не са членове на БАИТ.

Третото му издание ще определи носителите на 11-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогари/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос.

От 2012 г. към статуетките и грамотите в отделните категории има и паричните награди. Те  са  под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

След 3 г. прекъсване, през 2011 г., БАИТ възобнови връчването на наградите, но в променен формат, съобразно целите и задачите на асоциацията и променената обществено икономическа обстановка. До този момент са се връчвали само две награди – за значим принос и журналистическа.

Чрез променения формат БАИТ иска да отдаде дължимото на всички личности, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и активна гражданска позиция са дали своя принос през 2013 г. за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg .

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на м. януари 2014.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback