Колегите от Блумбърг и зрителите първи поздравиха България он ер за рождения ден

Телевизията празнува втората си годишнина със специална програма в ефира.

09.09.2013 | 17:24
Колегите от Блумбърг и зрителите първи поздравиха България он ер за рождения ден

Финансовите анализатори на Блумбърг Нейра Чехич от Лондон и Анджи Лау от Хонг Конг отправиха своите пожелания за успехи в ефир и весел празник.

В Сутрешния блок на България он ер, председателят на СЕМ, доц. Георги Лозанов коментира: 

„Вън от куртоазията, трябва да кажа, че се превърнахте в една от цивилизованите медии в българския ефир, в качествена медиа, не толкова в комплиментарния смисъл на думата, колкото в журналистиката, която медиата прави – сериозна, по важните теми, специализирана тематично през икономическия филтър, а това е един начин да се говори за съвременния свят в най-актуалната и изпълнена с проблеми, в най-драматичната част от живота на хората. Изобщо, една медиа, която не влиза в медийни войни. Аз даже желая да продължите да бъдете нещо като Швейцария на българските телевизии. Доц. Лозанов добави още, че бъдещето е в профилираните телевизии, които стават все по-актуални.

 

България он ер посреща празника си с мотивацията да продължи да разширява и обогатява своята програмна схема. През септември в ефира на радиото и телевизията ще влязат финансовите анализи на експертите от Инвестор, както и нови предавания, а също и нови рубрики във вече любимите на зрителите утвърдени предавания.

 

Телевизия България он ер е част от едноименната медийна група, която включва още национална радиоверига България он ер , бордовите списания ON AIR и Go ON AIR. Сайтовете от групата на Инвестор също вече са част от семейството на България он ер.

През февруари тази година Медийната група сключи договор за ексклузивно сътрудничество с Bloomberg Television.