"Колела" – ново автомобилно предаване в ефира на Bulgaria On Air

В първото издание тази събота ще видите тест на изумителния нов Range Rover и репортаж от българския рали-шампионат.

01.08.2013 | 17:37

Eдинственото в българския национален ефир предаване за автомобили и моторни спортове тръгва тази събота по телевизия Bulgaria On Air. Шоуто "Колела" ще се излъчва в събота от 19:00 с повторение в неделя от 9:30 и допълнителни повторения през седмицата.

Концепцията на предаването предвижда обективни собствени тестове на нови модели, новини, икономически анализи от автомобилния сектор, интервюта, специални репортажи. В "Колела" ще ви показваме актуални репортажи за моторните спортове, особено за изданията им в България. Освен това ще видите всякакви новости, свързани с автомобилите – нови технологии, аксесоари, дори тематично кино и музика. Предаването е предназначено за широка аудитория – младежи, мъже и жени.

В първото издание на предаването ще видите тестове на изумителния нов Range Rover, на фейслифта на Audi Q5, първи впечатления от Skoda Octavia и зрелищни кадри от българския рали шампионат. Ще ви покажем и анонс за филма Rush, който всички истински фенове на "Формула 1" чакат със затаен дъх.

 

Можете да гледате "Колела" в ефира на Bulgaria On Air тази събота, от 19:00, с повторение в неделя от 9:30.