fallback

Започва PR Фестивалът „Политика чрез комуникации”

Роналд Минчеф, Президент на Edelman Бразилия, ще изнесе отворена лекция.

27.05.2013 | 12:47

Днес започва седмото издание на единствения по рода си PR фестивал у нас, организиран от Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО). Фестивалът ще бъде посветен на темата „Политика чрез комуникации“ и за поредна година ще разгледа важни и обществено значими теми с представителите на българския комуникационен, политически, бизнес и медиен елит.

 

По време на дискусионните панели ще стане въпрос за комуникацията в политическите кампании, ролята на комуникациите за подобряване на финансовата грамотност, политика и измерване на репутацията, диалогът между гражданите и институциите и силата на PR, политическите гафове и други. Специален гост на тазгодишното издание на фестивала ще бъде Роналд Минчеф, Президент на бразилското представителство на една от най-голямите комуникационни агенции в световен мащаб – Edelman, и член на журито в PR Приз 2013. Със своя над 10 годишен стаж в PR, опит в журирането в световни конкурси като Cannes Lions, Golden Drum и др., както и със специалното си отношение към страната ни, откъдето идва неговият род, Роналд Минчеф ще направи отворена лекция на тема „Доверието – основа за успешна навигация през рискове и кризи“. В нея той ще говори за значението на доверието днес и ролята на PR, а също и ще представи резултати от глобално проучване за доверието към институциите, личностите и медиите. Лекцията ще се проведе на 29 май, сряда от 16.00 ч. в Гранд Хотел София.

 

И тази година в рамките на фестивала ще се провете реалити конкурсът Mtel PR Challenge Contest за студенти, където бъдещите комуникационни специалисти ще имат възможността да представят добрите си идеи и да спечелят стаж в PR отдела на комуникационния оператор.

 

Фестивалът ще закрие специалната церемония по награждаване на победителите в PR Приз 2013, на която ще бъдат отличени най-добрите комуникационни проекти, реализирани през изминалата година.

 

PR Приз 2013 и Седми PR Фестивал се осъществяват с любезната подкрепа на Mtel и Perceptica. Медийни партньори на събитията са  Bulgaria On Air, БНТ, сп. „Мениджър”, БТА, Jobs.bg, Economy.bg, b2b Media, Prnew.info, EVENTS.bg, Marketing360.bg, Васи ли?!, PR@Festivals, moitePari.bg, Newmedia21.eu и AvantX Technologies.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback