fallback

Уникалният онлайн барометър „Re:Action“, от тази вечер, само в ефира на телевизия България он ер

От тази вечер, четвъртък, 9 май, 2013 година, само зрителите на телевизия България он ер ще станат съпричастни към актуалните нагласи за предстоящите на 12 май избори в социалните мрежи.

09.05.2013 | 18:27

Телевизия България он ер с партньорството на Българската стопанска камара ще предоставят на зрителите актуални данни в реално време за емоционалното отношение и присъствието на основните политически сили и техните лидери в социалните мрежи.

Високотехнологичен инструмент за измерване на обществените нагласи - „Re:Action“, в партньорство със софтуерните компании „Гама системс“ (Словения) и „Специализирани бизнес системи“ (България) ще дава в реални условия картината на обществените настроения преди, по време и след вота на 12 май.

Барометърът следи петте партии и петимата политически лидери с най-висок рейтинг, отчетен от социологическите агенции. В продължение на 10 дни (от днес до 20 май) данните ще бъдат анализирани и коментирани от водещи социолози два пъти дневно – в Сутрешния блок на България он ер, в коментарния сегмент от 09.00 часа, както и в коментарно-аналитичния блок Денят он ер.

Какво представлява „Re:Action“?

Онлайн барометърът „Re:Action“ е уникален продукт не само за българския, но и за световния пазар, позволяващ изследване на отношението на участниците в социалните мрежи към конкретни теми, проблеми, продукти, марки, личности и т.н. „Re:Action“ проследява във времеви и регионален разрез активността и емоционалното отношение на онлайн потребителите към анализираните теми.

Бъдете (Re:)Активни!

С цел увеличаване броя на изследваните коментари, а оттам – по-висока степен на представителност на резултатите, препоръчваме на потребителите на социалните мрежи да индексират коментарите си с #rebg .

 

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback