fallback

Клуб Инвестор Агрофорум кани на дискусия

С медийната подкрепа на телевизия Bulgaria ON AIR

26.04.2013 | 14:35

Готови ли сме за прилагане на Общата селскостопанска политика 2014-2020?

Клуб Инвестор Агрофорум кани на 8 май  2013 г. в Гранд Хотел София на дискусия :

- Какво да очакват земеделските производители  през следващите седем години?  - Докъде стигна Брюксел в реформата и докъде стигна България в подготовката на ОСП? - Какви ще са разликите в досегашната и бъдещата политика? За какво и как ще може да се кандидатства? - Какво се случва на пазара на земеделските земи? Задълбочават ли се разликите в цените на първичния и вторичния пазар? - Кои земи ще увеличат цените си и ще повлияе ли реколтата на цените? Как влияе комасацията на усвояването на средства от агроекологичната мярка. Каква е позицията на двете страни – арендаторите и производителите?

В дискусионните панели ще вземат участие земеделски производители, Теодор Иванов, Главен секретар на Българска асоциация на фермерите,Валентин Карабашев, Изпълнителен директор на Риъл Булленд АД, д-р Кирил Величков, Ръководител "Европейски проекти и финансови институции", СИБанк, Ивайло Тодоров, АЗПБ, Антон Андонов, Niva.bg и други.

Регистрация можете да направите на: http://www.investor.bg/club/register/144911.html

Телевизия Bulgaria ON AIR е медиен партньор на събитието.

Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички, които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. В рамките на клуба, от 2007 г. насам, се провеждат редица събития с дискусионен характер в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството и бизнеса.

Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като генерира интересно и важно съдържание за своята аудитория и осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback