fallback

Българските предприемачи за развитието на страната ни

Телевизия Bulgaria ON AIR стартира поредицата Избори 2013: Бизнесът за политиката.

12.04.2013 | 15:48

От понеделник, 15 април, в Сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR започва поредицата Избори 2013: Бизнесът за политиката.

Всяка делнична сутрин, до петък, 10 май, във времето от 7.00 до 10.30 часа, телевизия Bulgaria ON AIR ще се фокусира върху реалните икономически проблеми и ще търси експертния капацитет на всеки бранш за развитието на страната ни след предсрочните парламентарни избори.

След старта на официалната предизборна кампания, екипът на информационната медиа ще фокусира вниманието на своите зрители към:

- мнението на представителите на реалната икономика за това, кои са най-спешните и важните мерки, които трябва да бъдат предприети срещу безработицата,

- каква е рецептата за преки чуждестранни инвестиции,

-какво трябва да се промени в данъчната система,

-къде се къса връзката между образованието /теорията/ и практиката /бизнеса/,

-къде са тесните места при работата по европейски проекти,

-как да се намали дисбалансът в икономическото развитие на регионите в България ... .

Всяка делнична сутрин, до петък, 10 май, във времето от 7.00 до 10.30 часа, водещата на Сутрешния блок, Йоанна Николова, ще извлича мнението на бизнеса за икономическите платформи на политическите партии по основните параметри: социална политика, данъчна политика, здравеопазване, образование, енергетика ...

В понеделник, 15 април, първите гости на поредицата Избори 2013: Бизнесът за политиката, ще бъдат инж. Петър Стоянов, председател на Българската асоциация на микропредприятията и Григор Димитров от БСК.

Гледайте Сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR, за да разберете възгледите на българските предприемачи за развитието на страната ни.

 

 

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback