fallback

По-добра Европа? Зависи от теб!

Всеки вторник и сряда вечер, зрителите ще научават повече за правата и задълженията си на граждани на Европа.

09.04.2013 | 16:21

На 9 април, 2013 г., започва новото предаване на телевизия и радио Bulgaria ON AIR.

През 2013 година, обявена за Европейска година на гражданите, а през 2014 в навечерието на изборите за Европейски парламент, телевизия Bulgaria ON AIR  се обърща най-вече към младите европейци.

Предаването По-добра Европа? Зависи от теб! ще дава практически обяснения за това как европейските политически партии ще предлагат кандидати за председател на Комисията на следващите европейски избори, как ще се избират членовете на следващата Европейска комисия. Екипът на Bulgaria ON AIR ще разяснява правата ни на европейци, свободното движение и установяването в друга страна членка, признаването на академичните и професионалните квалификации, правата на потребителите, правата на пътниците, достъпа до трансгранична здравна защита, достъпа до социална сигурност, възможността младите хора да учат в чужбина.

 

Целта на новото предаване на телевизия Bulgaria ON AIR е Европа, която е още по-близо до своите граждани. Каним зрителите да станат активни участици в предаването, като задават своите въпроси на evropa@bulgariaonair.bg.

 

Очаквайте предаването По- добра Европа? Зависи от теб!  , а ние очакваме въпросите на нашите зрители.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback