„Темида“ празнува една успешна ефирна година

Предаването за цената на правосъдието с автор Димитър Абрашев ще изненада зрителите на Bulgaria On Air с едночасов лайф.

05.04.2013 | 13:37
„Темида“ празнува една успешна ефирна година

„Темида“ стартира вторият си  телевизионен  сезон с нов графичен дизайн.

Тази неделя в 9:30 часа предаването ще отбележи първата си успешна година в ефира на телевизия  и радио Bulgaria On Air с едночасово коментарно студио. Димитър Абрашев е поканил за събеседници участниците от първото излъчено предаване.

Албена Комитова и Севдалина Александрова  ще „пресметнат“  колко икономиса на бизнеса и хората медиацията. Ще кажат и  възможно ли е изплащането на дълговете , натрупани от сметки да бъде договорено извън съда.

Очакванията за изборите и каква цена ще платят избирателите  са другата основна  тема в предаването.  По тази тема препоръки към ЦИК ще отправи Антоанета Цонева от Института  за развитие на публичната среда. 

В края на специалното студио  гост ще бъде Калин Калпакчиев, член на Висшия съдебен съвет. Водещият на предаването ще говори с него по въпросите за съдебната реформа и мит ли е тя в България? Защо Брюксел ни отправя препоръки за промени и настоява за повече прозрачност, а доминиращото мнение в обществото е, че  съдът е корумпиран?

Димитър Абрашев ще сподели подробности за успехите и предизвикателствата над предаването „Темида“ пред водещата на „Медиите ON AIR“ Доника Ризова. Интервюто ще бъде излъчено в събота от 11.00 часа по телевизия и радио Bulgaria On Air.